Asociatia Tineretul Ortodox Roman, filiala Iasi

Asociatia Tineretul Ortodox Roman, filiala Iasi

Fondul de Burse ATOR Iași

Status: Fundraising

Fondul de Burse ATOR Iași își propune să asigure 10 burse timp de un semestru, pentru 10 tineri cu posibilități materiale reduse, care oferă din timpul lor, din experienţa, dar şi din viaţa lor pentru alţi tineri. Ei fac parte dintre cei care spun „prezent” indiferent de oră sau situaţie.

[ Show more ]

60 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Fondul de Burse ATOR Iași își propune să asigure 10 burse timp de un semestru, pentru 10 tineri cu posibilități materiale reduse, care oferă din timpul lor, din experienţa, dar şi din viaţa lor pentru alţi tineri. Ei fac parte dintre cei care spun „prezent” indiferent de oră sau situaţie.

„Am descoperit în timp că prietenii noştri au nevoie ei înşişi de ajutor pentru a-şi continua studiile, a-şi plăti căminul sau a-şi cumpăra cărţile necesare pentru şcoală. Din păcate, părinţii lor nu îi pot sprijini, dar ei fac parte din familia ATOR Iaşi şi noi am decis să investim în tinerii noştri. Rămânem împreună pentru tineri!”, Gabriela Pipirig, coordonator al Departamentului Misiune pentru Tineret al Arhiepiscopiei Iaşilor.

O bursă va fi în valoare de 200 lei/lună/tânăr, ceea ce înseamnă un buget/proiect de 12.000 lei, din care 5.000 lei a fost strâns prin intermediul unei licitații caritabile.