Fondul de Burse ATOR Iași

Fondul de Burse ATOR Iași își propune să asigure 10 burse timp de un semestru, pentru 10 tineri cu posibilități materiale reduse, care oferă din timpul lor, din experienţa, dar şi din viaţa lor pentru alţi tineri. Ei fac parte dintre cei care spun „prezent” indiferent de oră sau situaţie.

„Am descoperit în timp că prietenii noştri au nevoie ei înşişi de ajutor pentru a-şi continua studiile, a-şi plăti căminul sau a-şi cumpăra cărţile necesare pentru şcoală. Din păcate, părinţii lor nu îi pot sprijini, dar ei fac parte din familia ATOR Iaşi şi noi am decis să investim în tinerii noştri. Rămânem împreună pentru tineri!”, Gabriela Pipirig, coordonator al Departamentului Misiune pentru Tineret al Arhiepiscopiei Iaşilor.

O bursă va fi în valoare de 200 lei/lună/tânăr, ceea ce înseamnă un buget/proiect de 12.000 lei, din care 5.000 lei a fost strâns prin intermediul unei licitații caritabile. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

60 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Fondul de Burse ATOR Iași

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

60 RON

Suma:

1

Galantomi:
3 Donatii

Pagini fundraising

Îmi dăruiesc ziua de naștere

Ne aflăm în An Centenar, aproape de sărbătorile de iarnă când ar trebui să fim toți mai buni și mai darnici. Cel mai mare cadou pe care mi-l

2,000 RON Target
60 RON Suma
3 Donatii
3% Complete