Tabara din Pridvorul Satului editia a V-a

Aflat la a V-a ediție, proiectul Tabăra din Pridvorul Satului este realizat prin intermediul Asociației Tineretul Ortodox Român Iași, cu scopul oferirii unui program educativ, cultural, artistic și interactiv tinerilor din 47 de comunități partenere din județele Neamț, Botoșani și Iași punând în valoare potențialul creator al acestora.

Prin intermediul atelierelor de lucru manual, de lectură, muzică, a atelierelor sportive (tir cu arcul, badmington, fotbal, volei), a jocurilor olimpice sau a jocurilor de grup, copiii participanți, a căror părinți de cele mai multe ori sunt plecați la muncă în străinătate sau nu își permit să le ofere o vacanță la mare sau la munte, se bucură de o vacanță activă și educativă.

Aceste tabere nu ar putea fi realizate fără ajutorul celor 100 de tineri voluntari din județele Neamț, Botoșani și Iași care merg vara aceasta în satele din județele Iași, Neamț, Botoșani cu scopul creării unei vacanțe de trei sau patru zile pentru un număr de 3700 de copii și tineri. Această experiență le va permite nu doar dobândirea unei experiențe de voluntariat, ci mai ales împrietenirea, descoperirea unor noi talente și capacități de organizare, încadrare în timp și gestionare a unor situații limită.

Prin proiectul Tabăra din Pridvorul Satului:

- Încurajăm lectura;
- Sprijinim promovarea valorilor tradiționale;
- Creăm mediul în care tinerii să se simtă acceptați, iubiți și puși în valoare, în care să găsească răspunsuri la problemele lor;
- Scoatem din izolare tinerii de la sate, care petrec o copilărie virtuală, lipsită de multe ori de sens, copilărie în care părinții adesea lipsesc, fiind plecați în străinătate.

Bugetul pentru organizarea unei tabere care vizeaza copiii dintr-o comunitate este de 1400 lei. Bugetul total al proiectuli pentru organizarea celor 47 de tabere in comunitatile partenere este de 65.800 lei. 

Implică-te și susține organizarea unei tabere în unul din satele participante!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

35

Suma:

3,682 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Tabara din Pridvorul Satului editia a V-a

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

3,682 RON

Suma:

1

Galantomi:
35 Donatii

Pagini fundraising

Îmi dăruiesc ziua pentru Tabăra din Pridvorul Satului / I donate my birthday for The Village Porch Camp project

Anul acesta este ultimul care începe cu 2. Vreau să fie special și cum mereu mă întrebați ce îmi doresc de ziua mea, m-am gândit ca de data as

12,600 RON Target
3,682 RON Suma
35 Donatii
29.222222222222% Complete